Източник lamqta.comОвен  Денят е празен - не обещава нито големи успехи,

...
Източник lamqta.comОвен  Денят е празен - не обещава нито големи успехи,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Отвратителен ден за половината от зодиите, най-лошо ще е за

Източник lamqta.com

Овен 
Денят е „ празен ” - не дава обещание нито огромни триумфи, нито обилни разочарования. Овните през днешния ден са учудващо спокойни и индиферентни. Жизненият капацитет на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те желаят просто да си отдъхнат. Възниква предпочитание за анулация на всевъзможни по-раншни проекти, което надали ще бъде признато добре от отсрещната страна. Остри спорове с околните Ви надали ще зародят, само че пък безмълвно недоумение е прекомерно евентуално. Особено мъчно ще бъде да намерите общ език с обичания човек и по тази причина сантименталните срещи едвам дали ще оправдаят Вашите упования. 

Телец

През първата половина на деня нещата ще се подреждат доста удачно. Това време е доста уместно за работа, изискваща вглъбеност и нараснало внимание. Може да въвеждате ред в документи, да съставяте доклади и салда, и да вършиме финансови проекти. Не биха минали зле и договаряния, защото бихте съумели да намерите неопровержими доказателства за своята справедливост. Втората половина на деня е доста по-малко плодотворно време, само че пък доста прелестно. Звездите ще Ви поглезят с положителни страсти и непредвидени наслади. Възможни са срещи, които ще издигнат настроението Ви.
 

Близнаци

Възможни са съществени проблеми, свързани с работата, кариерата и финансите. Да изберете единствения правилен път към задачата е доста комплицирано и ще загубите много време, лутайки се по всевъзможните пътища, които в действителност са за на никое място. Ако желаете да прекарате деня по-ползотворно, не си правете илюзии и се отхвърляйте от планове, които наподобяват многообещаващи, само че просто не може да бъдат доведени до край. Денят е изумителен и с това, че Близнаците, нормално безпределно уверени в своите сили, не на смешка се опасяват от компликации в персоналния си живот. Именно за това те не демонстрират самодейност там, където биха могли и да не съумеят.
 

Рак

Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толкоз повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено. За Вас се грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате, на своите близки.
 

Лъв

Звездите Ви предлагат, през днешния ден да си устроите всемирски ден. Посетете някакъв клуб, ресторант или спектакъл, само че наложително с Вашия обичан човек. Без него това мероприятие ще бъде фактически безсмислено, и на процедура – излишно. Нека вашата двойка бъде най-забележителна довечера!
 

Дева

През този ден ще бъдете виновни за своя обичан човек, както в никакъв случай до в този момент. Ще отговаряте за него примерно както майка за дете. Разбира се, Вашата половинка няма да е толкоз беззащитна, само че в сърцето Ви по този въпрос ще има напълно друго мнение. 
 

Везни

Днес в връзките с обичания Ви човек ще се случи нещо неразбираемо, необяснимо и необичайно, което никаква логичност - нито мъжка, нито женска, няма да може да разбере. Затова ще се наложи да действате като на сляпо и да намерите излаз от обстановката опипом, или... по миризмата.
 

Скорпион

Определено не Ви доближават нови усещания. В резултат на това се появява предпочитание, въпреки и малко да измененията живота си, а това „ нещо ” може да е всичко, което Ви попадне пред погледа, да вземем за пример връзките с човек, който откровено Ви обича, и към който на процедура сте доста привързани. Промените могат да носят както положителен, по този начин и отрицателен темперамент, защото ще се ръководите извънредно от страсти., мимолетни стремежи и прищявки. Редом с Вас има човек, който е подготвен да Ви удържи от недомислени действия, да Ви даде добър съвет и да помогне за реализацията на сполучлив проект. Но Вие настойчиво ще преследвате своята линия, и както ще покаже времето - на вятъра....
 

Стрелец

Днес има огромна възможност да извършите неприятно изобретение по отношение на Вашата половинка. А и напълно не сте могли да знаете, че тя всъшност е такава. На процедура това ще бъде за положително: ще имате една заблуда по-малко, а обичания си човек ще може да оценявате съответно. 
 

Козирог

Днес на Вашия обичан човек доста ще му се желае да Ви напомни за някои не напълно приятни моменти от взаимното ви минало. Макар че няма да имате никакво предпочитание за това, въпреки всичко се пробвайте да си ги спомните. Дори и от своите истории от време на време е потребно да си извличаме поука.
 

Водолей

Това е доста под напрежение ден, който може да Ви донесе разочарования от непосредствен човек. Ще се наложи да се разделите с доста илюзии, което е мъчително и неприятно, само че належащо. Не си коства през днешния ден да взимате решения, тъй като сте склонни да изгаряте мостове, които по-късно може да Ви потрябват. Възможни са различия с роднините и не е изключена рецензия от страна на родителите. Дори и да почувствате, че не сте съумели да оправдаете очакванията на родителите си, не изпадайте в отчаяние. Трудно ще бъде да запазите положителното си въодушевление, само че и да изпаднете в меланхолия не е нужно.
 

Риби

Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката операция на непознатото схващане през това денонощие е напълно непотребна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате забавни и потребни връзки, както и да придобиете нужната информация, и тогава ще се чувствате великолепно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания, данъчната ревизия,учебно заведение, държавно учереждение, изключително в случай че основен предмет на Вашия интерес се оказват документи( позволения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР